Jeg har bestilt varer, der udløser mængderabat, men én af disse varer er udsolgt. Hvad er prisen på de resterende varer?

Hvis du f.eks. har bestilt 3 forskellige varer som udløser mængderabat, og én af disse varer er udsolgt, får du stadig rabatten på de resterende varer.

Det vil sige, at du får disse til gennemsnits-tilbudsprisen.

Hvis der f.eks. er 3 stk. til 150,- DKK, og en af disse er udsolgt, vil prisen for de to andre være 50,- DKK pr. stk.

Du kommer altså ikke til at betale mere for de resterende varer, fordi mængden ikke opnås pga. en udsolgt vare på din Click&Collect bestilling.

K
Kai is the author of this solution article.