Jeg vil gerne bestille en vare til afhentning, men kan ikke finde den på hjemmesiden?

Varen kan pt. være udsolgt i den butik, hvor du har valgt at afhente din ordre – desuden er der enkelte sortimenter, som køl- og frostvarer, der ikke kan forudbestilles via webshoppen. Du kan kontakte butikken for at få nærmere information om bestilling og lagerstatus.

Tryk på linket for at komme i kontakt med os.

Klik her