Jeg vil gerne bestille en vare til afhentning, men kan ikke finde den på hjemmesiden?

Varen kan pt. være udsolgt i den butik, hvor du har valgt at afhente din ordre – desuden er der enkelte sortimenter, som køl- og frostvarer, der ikke kan forudbestilles via webshoppen. Du kan kontakte butikken for at få nærmere information om bestilling og lagerstatus.
Find kontaktoplysningerne for de forskellige butikker her.

klik her og derefter på kontakt os i bunden af siden