Jeg har afgivet en ordre, men har glemt at bestille en vare. Hvad gør jeg?

Du kan tage kontakt til butikken, du har valgt som afhentningssted, og bede dem tilføje den glemte vare. Husk at oplyse ordrenummeret på din afgivne ordre.

Du skal være opmærksom på, at ændring i ordren kun er muligt, alt efter hvor langt din ordre er på dette tidspunkt, du spørger efter en ændring. Hvis din ordre er med i pakkesløjfen eller pakket og klar, kan der ikke redigeres i ordren mere.

Kontakt butikken her

K
Kai is the author of this solution article.