Hvis jeg forudbestiller varer, hvornår er de så klar til afhentning?

Det er individuelt for de forskellige butikker, hvor hurtigt varerne kan være pakket og klar til afhentning. Når du bestiller dine varer online, og under indkøbskurven vælger ”Bestil”, vil du få vist hvornår du tidligst kan afhente din ordre i den butik, som du har valgt at afhente dine varer i.

Se Calle:

Tryk skift butik.

Vælg butik.

Efterfølgende kan du se hvornår du tidligst kan afhente din ordre

Se Fleggaard:

Tryk: Vælg butik

Se butiksoversigt (Rød markering)

K
Kai is the author of this solution article.