Skal man forudbestille gas?

33 Kg´s Gas er den eneste type, der kun kan købes ved forudbestilling - Her bedes du kontakte den butik, hvor du vil afhente varen. Vi har som regel de gængse typer gas på lager i butikkerne, så her er forudbestilling ikke nødvendig.
Alle priser på gas er ved ombytning, hvor der medbringes en tom gasflaske af samme type.
Find kontaktoplysningerne for de forskellige butikker her:

Klik her og derefter tryk på "kontakt os" i bunden af siden,