Jeg vil købe en gasflaske, men har ikke en tom bytteflaske. Hvad er prisen så?

Hvis ikke du har en ombytningsflaske, skal du betale for indholdet (Gas Ombytning) + en tom gasflaske. Du er velkommen til at kontakte butikken for at få oplyst den aktuelle pris, som du skal betale for den tomme gasflaske.
Find kontaktoplysningerne for de forskellige butikker her: Klik her

Nye flasker kan ikke købes i Burg, der skal du have en bytteflaske med.

Kobbermølle, Heiligenhafen og Rostock fører ingen gasflasker.

Være opmærksom på, at det kun er følgende gasflasker du kan  købe hos os, alle andre gasflasker vil der kun være mulighed for at få dem byttet.

Før musen over billedet for zoom

10 kg Gasflaske light

5 kg Gasflaske light