Betal med valuta eller betalingskort, når du handler hos Fleggaard

Når du handler i en af Fleggaards eller Calles butikker, kan du frit vælge, om du vil betale med valuta eller betalingskort. Vi modtager danske og euro både sedler og mønter - men naturligvis også anerkendte kreditkort.

Pr. 1.1.2019 modtager vi ikke længere Norske Kroner (NOK) i kontanter.

Pr. 07.06.2023 modtager vi ikke længere Svenske  Kroner (SEK) i kontanter.

På private europæiske kredit og debitkort er der ingen gebyr. På firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver der pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.

Fleggaard modtager følgende betalingskort:

Dankort og VISA/Dankort. Kun med PIN kode. VISA. Kun med PIN kode. VISA Elektron. Kun med PIN kode. MasterCard. Kun med PIN kode. MasterCard Debit. Kun med PIN kode. Maestro Card. Kun med PIN kode.

Google Pay / Apple Pay
Pr. 01-01-2020 tager vi ikke længere imod 500€ sedlen.

Ved kreditkortbetaling:

Af sikkerhedsmæssige årsager skal foto ID forevises ved kassen, hvis købssummen er højere end 7.500,- DKK

Betaling med check:
Det er pr. 26-01-2015 ikke muligt at bruge checks som betalingsmiddel hos Fleggaard.

K
Kai is the author of this solution article.