Betala med valuta eller betalkort när du handlar hos Fleggaard eller Calle

När du handlar i en av Fleggaards eller Calles butiker kan du fritt välja, om du vill betala med valuta eller betalkort. Vi tar danska och euro - men naturligtvis också kända kreditkort.

Från den 1.1.2019 tar vi inte längre emot Norska Kronor (NOK) i kontanter.

Från den 7.6.2023 tar vi inte längre emot Svenske Kronor (SEK) i kontanter.

På privata europeiska kredit och debitkort är det ingen avgift. På firmakort utställda inom eller utanför EU/EES samt privata betalkort utfärdade utanför EU/EES blir det pålagt en avgift, vilket framgår av ditt kvitto. Avgiften beror på vilken typ av kreditkort det är samt var det blivit utfärdat. Fleggaard tar följande betalkort: Dankort och VISA/Dankort. Endast med PIN kod.   VISA. Endast med PIN kod.  VISA Elektron. Endast med PIN kod.  MasterCard. Endast med PIN kod.  MasterCard Debit. Endast med PIN kod.  Maestro Card. Endast med PIN kod. Google Pay / Apple Pay  Från den. 01-01-2020 tager vi inte längre emot 500€ sedeln. Vid kreditkortsbetalning: Av säkerhetsmässiga skäl skal foto ID uppvisas vid kassen, om köpesumman är högre än 7.500,- DKK   Betalning med check: Det er från den. 26-01-2015 inte möjligt att använda checkar som betalningsmedel hos Fleggaard.

K
Kai is the author of this solution article.