Hvordan udfylder jeg en digital eksporterklæring?

For at kunne oprette en digital eksporterklæring, skal du først og fremmest oprette dig som bruger på vores hjemmeside.

Når du har indtastet de data vi har bedt dig om, kan du gå videre til næste kolonne for at indtaste de informationer, vi har brug for, for at kunne oprette en digital eksporterklæring til dig.

Fremover viser du dit pas eller kørekort til kassepersonalet, de indtaster nummeret og eksporterklæringen bliver printet.

Det eneste der mangler er, at du sætter din underskrift på eksporterklæring.

Se på nedenstående links for at udfylde eksporterklæring til Fleggaard eller Calle.

Eksporterklæring Calle                              Eksporterklæring Fleggaard

K
Kai is the author of this solution article.